Dataskydd





Din personliga integritet är viktig för oss. Med anledning av GDPR har vi tagit fram en integritetspolicy som bland annat beskriver vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter.

Integritetspolicy

För att läsa vår integritetspolicy klicka här.


FAQ

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Hur hanteras mina personuppgifter

En fullständig redogörelse för vilka typer av personuppgifter vi samlar in och varför finns att läsa i vår Integritetspolicy.

Vad är en personuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Joy Shop AB, Falkenbergsgatan 3, 412 85 Göteborg, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på gdpr@joyshop.se.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande mitt medlemskap eller ändring/radering av mina uppgifter i kundklubben?

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila kundtjanst@joyshop.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här